Hos Festingen är din trygghet något av det absolut viktigaste för mig, och nedan kan du läsa hur du alltid kan vara trygg när du handlar hos mig. Om det är något som du tvekar på efter att ha läst köpvillkoren så är du alltid välkommen att kontakta mig på info@festingen.se.

Beställning

Hos Festingen är det enkelt och lätt att beställa de varor du önskar. Allra lättast är det att använda min website www.festingen.se, men du kan också skicka din order via email til info@festingen.se eller som vanligt brev om du hellre vill det.

Alla priser som visas på Festingen website är inklusive moms.

När du gör en beställning via Festingens website skickas automatiskt en orderbekräftelse till dig via mail. Denna specificerar de beställda varorna, på vilket sätt du vill betala och hur varorna skickas till dig. Skriv gärna ut orderbekräftelsen och spara den tills du mottagit dina varor.

Personuppgifter

Jag behandlar alltid dina personliga upplysningar med största respekt. När du beställer varor hos Festingen registrerar jag dina adressuppgifter i mitt websystem så att jag kan skicka de beställda varorna till dig. Samtidigt gör jag det enkelt för dig nästa gång du vill beställa från Festingen då jag kan känna igen dig som kund.

Jag behåller dina uppgifter tills jag hör annorlunda från dig, dock behåller jag dem max 12 månader efter det att du senast gjort en order hos mig. Du kan alltid kontakta mig om du inte längre vill vara kund hos Festingen. Du kan meddela mig det genom att skicka mig ett mail på info@festingen.se. Jag tar bort dina uppgifter inom 24 timmar efter det att jag tagit emot ditt mail. Om mailet tas emot på en lördag, söndag eller helgdag kommer uppgifterna tas bort nästkommande vardag.

Jag garanterar att jag inte vidarebefodrar dina personuppgifter till tredje part eller andra verksamheter.

Leverans

Jag skickar varorna med posten, och för varje order tillkommer en fraktkostnad på 75 kronor oavsett hur många varor du köper, hur mycket de väger eller hur stora de är.

Du får också gärna komma till mig och hämta ditt paket direkt på Höllviksstrandsvägen 26a i Höllviken. På så sätt slipper du fraktavgiften. Maila eller ring mig bara så avtalar vi en tid!

Om ordern läggs på en vardag före klockan 11.00 skickas den oftast samma dag, alltså har du den redan nästa dag. Observera dock att detta gäller om du valt att betala på bankkonto. Om du väljer postgiro inbetalning, dröjer det ett par dagar innan jag ser din insättning. På lördagar, söndagar och helgdagar tas ordrarna om hand först nästkommande vardag.

OBS!! Undantag kan förekomma vid mässor eller andra aktiviteter där jag ej finns på plats att sända ut just Ditt paket!

Vid sista minuten order ber jag Dig därför att speciellt maila mig om en snabb leverans!

Ångerrätt

Väljer du av någon anledning att ångra ditt köp, kan du göra detta inom 14 dagar med full återbetalning in på tex ditt bank konto.
Detta under förutsättning att varan är oanvänd och i obruten förpackning samt i samma original skick som varan var när den skickades från Festingen.
Undantaget är ätbara produkter och klädesplagg.
Kontakta mig för info om hur returen går tillväga.