Festingen älskar att kunna samarbeta och rekommendera seriösa och duktiga leverantörer och därför är Festingen med i ett nätverk av bästa sort!
                   BRÖLLOPSTANKAR
heter nätverket och är det självklara valet för Er som planerar bröllop! Proffsiga och noga utvalda bröllopsleverantörer i samverkan.
www.bröllopstankar.se

Johan har jobbat som fotograf i över 25 år och åker fortfarande på utbildningar för att hålla sig bland de främsta fotograferna. Han har haft bilder utställda på bl.a. Moderna muséet i Stockholm, Regionmuséet i Kristianstad, vunnit medaljer och diplom i diverse olika tävlingar bl.a. SM i porträttfotografi. Johan har "lånat" ut en del bilder till Festingen.se och därmed bidragit till att startsidan är så fin! :-) 

Otroligt duktiga Maria driver sedan 2012 Cake Me Happy.
Hyfsat ny i branschen men detta syns definitivt inte på hennes mästerverk!
Maria är både kreativ och fingerfärdig och fixar alla dina önskemål till 100 % nöjdhet. Maria använder sig endast av naturliga smaker, inga tillsatser här inte! Vill du ha en extraordinär tårta som dessutom smakar fantastiskt ska du vända dig till Maria!

I Vellinge ligger Mimmas Cafe' och Trattoria.
Detta drivs av Melinda, alias Mimma som inte bara gör goda bakverk och luncher till hungriga gäster, utan också gör tårtor till både bröllop och fest. Mimma har blivit vida känd för sin skogsbärssmak i tårtorna och har tom skickat en bröllopstårta till Norge!
Mimma och festingen har ett nära samarbete, beställ tårtan hos henne och tårtfiguren hos festingen, så ser vi till att leverera tårtan i sin helhet till bröllopsfesten.

Hitta bröllopsföretag i vår inköpsguide eller läs vår blogg med över 150 inlägg om planering och inspiration!
https://www.brollopssidan.se

Vill ni ha en riktigt lyckad fest med mycket musik, dans och upplevelser gör ni rätt i att boka Megamix.
Kenth och Pierre är megamixarna som bjuder på allt från dj:ande till ljussättning och chokladfontäner.
De förhöjer musiken och stämningen med diverse olika moment som percussion och saxofon. En fantastisk upplevelse är när de ordnar brudvalsen med "Sväva på moln"  rökeffekter.

Mysiga och kreativa Jeanette Hornbeck driver sin blomster och inredningsbutik I Vellinge sedan några år tillbaka. Med sin fantastiska blick för blommor och kombinationer skapar hon mästerverk i form av både buketter och bordsdekorationer. Det finns inga utmaningar som inte Jeanette löser till den bästa och vackraste! 

Att köpa ringar eller morgongåva är ett speciellt tillfälle som kräver tid, bra valmöjligheter och inte minst kunnig och engagerad personal.
Anette Svensson driver Dahlgren est.1918 som ligger i en charmig del av Malmö (Davidshallstorg) på den passande adressen Kärleksgatan 8. Här hittar ni personligt designade ringar, både handgjorda och maskintillverkade och andra unika smycken

Att gifta sig innebär många val, av praktiska, lyxiga eller helt enkelt extravaganta skäl. Att åka limousine är ett bra exempel på alla ovanstående påståenden!
Med Eventlimousine får ni den perfekta färden till festen, möhippan, bröllopet eller rådhuset. Unna er en lyxig färd i antingen vit eller rosa limousine med champagne och flärd!